A merész és feltűnő színek,  nem csak a ruhákban és a kiegészítőkben tűnnek fel, de a sminkek terén is számos elsőre talán szokatlannak tűnő árnyalat felbukkanhat.

Celebcsajszik:

Pink rúzsok:
 Ezt a dögös árnyalatot nem csak Lady Gaga és Nicki Minaj viselheti, hisz a szendébb lányoknak is remekül áll, példa rá Emma Stone és Alexis Bledel. A színek szerelmeseként is ismert Katy Perry-nek is remekül áll a pink rúzs fekete hajához, míg Blake Lively szőkeségét még jobban kihangsúlyozta ez a mesés árnyalat.


 Vad és bulis

Ha nem elégszünk meg a száj hangsúlyozásával és mindenképpen ki akarjuk emelni a szemeinket is, akkor ügyelnünk kell a vonalvezetésre és a színek harmóniájára, hisz ez esetben egy buliba vagy merészebb randiba viselhető retró hatású make up-ot kapunk. A legmutatósabb az egyszerűség lehet itt is, így inkább csak egy vékony, cicás ívű vonalat húzzunk a szempillák tövébe.





Egy kis plusz

Csajos este vagy randevú vagy  esetén egy kis apró csillogást is vihetünk a sminkünkbe, ám itt is alkalmazkodnunk kell a mértékletesség elvéhez. Egy kis visszafogott pír az orcákon, hangsúlyosra spirálozott pillák vagy egy aranyos-bronzos szemhéjpúder is elég lehet az extrém, mégsem túl provokatív megjelenés érdekében.

Comments

Popular Posts