NESTEA Cseresznyevirág – limitált tavaszi kiadás

A vadonatúj NESTEA Cseresznyevirág a tavasz ízét hozza el, hiszen ez a limitált kiadású frissítő a cseresznyevirág ihlette ízt párosítja a valódi teakivonat kellemes zamatával.
A NESTEA Cseresznyevirág igazi újdonság a jegestea-piacon. A NESTEA elsőként lepi meg a jegestea kedvelőit ilyen jellegű ízesítéssel Magyarországon.

Tavaszvárás
A tél végi szürkeség és a hűvös idő után általában már mindenki türelmetlenül várja a tavaszt, az első napsugarakat, az ébredő természetet, a frissességet és azt a pozitív hangulati változást, amit az ember önmagán és másokon is tapasztal. Sokak kedvence ez az évszak, ami az optimizmus és a remény időszaka. Ilyenkor az emberek szívesebben kezdenek valami újba, és egyre több időt töltenek a szabadban. Az igazi tavasz eljövetelét a napsütés, a madárcsicsergés mellett a virágzó fák látványa jelenti. Közülük is talán az egyik legpompásabb a cseresznyevirágzás, amelyet bizonyos kultúrákban a tavasz nyitányaként fesztivállal ünnepelnek.

NESTEA és a tavasz
A tavasz a NESTEA számára azért is különösen fontos évszak, mert a téli pihenő időszak után ilyenkor szüretelik a tealeveleket. A kellemes zamatú NESTEA Cseresznyevirág a tavasz új ízét ígéri. A virágízesítés pedig a legújabb gasztronómiai trendekbe illeszkedik.

Cseresznyevirág
A rózsaszín cseresznyevirág a tavasz szimbóluma, vannak olyan kultúrák, országok, ahol a cseresznyefák virágzását fesztiválokkal ünneplik.

 Csak ajánlani tudom! Szerintem nagyon fini!:)


Comments

Popular Posts