Cicaszemek:
 

1.lépés
Először mindenképpen kezdjük azzal, hogy jó alaposan tisztítsuk meg a bőrünket, majd hidratáljuk. Majd vigyük fel a szokásos alapozónkat, hogy szép, egységes legyen a bőrünk.
 
2.lépés
A szemhéjunkon mindenképpen használjunk szemhéjpúdert annak érdekében, hogy a sminkünk sokkal tovább tartson. A cicaszemek esetében az a legjobb, ha natúr színűre esik majd a választásunk. A világosabb színektől sokkal nagyobbnak tűnhet a szemünk és a tekintetünk is nyíltabbnak hat.

3. lépés
Esetleg használhatunk szemceruza helyett szemhéjport is a kiemeléshez, így majd a vonal sokkal lágyabb lesz. Ha igazán erősre szeretnénk csinálni, akkor használjunk szemhéjtust, viszont használat előtt érdemes gyakorolni kicsit, hiszen nem megy mindenkinek az, hogy elsőre tökéletes vonalat húzzon.

4.lépés
 Húzzunk egy erőteljes vonalat a pillák tövébe, olyan közel, amilyen közel csak tudjuk, hiszen így egységesebb lesz a hatás. A vonalat a szemünk sarkán túl folytassuk az ívnek megfelelően, majd alul húzzuk ki a szem belső ívét is. Ha még különlegesebbé szeretnénk tenni, akkor kössük össze az alsó és felső ívet, így sokkal macskásabb lesz, vagy két külön, a szemsarkon túl futó vonalként is meglehet hagyni.

Comments

Popular Posts