15 dolog ,amit 30éves korára minden nőnek tudnia kell a Szexről!

+18 ;)

 15 dolog ,amit 30éves korára minden nőnek tudnia kell a Szexről!



1.Nincs szexibb annál,ha megmutatod a partnerednek,hogy számodra mi okoz örömöt.Ez ugyanis jelzi,hogy mennyire lelkes vagy,milyen jól ismered a saját testedet és hogy minden vágyad az,hogy vele is megoszd titkos gondolataidat. Melyik férfi ne találná ezt izgatónak?

2.Ehhez viszont tudnod kell,neked mi okoz örömet.Gyorsan vagy lassan jó,szükséged van-e vibrátorra vagy jobban szereted a természetes módszereket? Gyakorolj egyedül,hogy aztán megmutathasd partnerednek,mit tegyen.

3.Egyszerre jutni el a csúcsra nagyon romantikus,de a mindennapokban kevéssé valószínű és elvesztegetett idő az erre való törekvés. Inkább arra figyelj,hogy ne teljen el túl hosszú idő kettőtök orgazmusa között.

4.Ne feledd,egy kapcsolat kezdeti szakaszában semmire se vegyél mérget,amit partnered mond szex közben. Főleg, ha házasságot,kisbabát, thaiföldi nyaralást emleget. Mintha legutóbb te is azt sóhajtottad volna,hogy még soha az életedben nem láttál ilyen kidolgozott mellizmokat.

5.Ha még három év együttélés után is naponta kétszer borotválod a lábad,és a közös teniszezés után nem engeded magadhoz tíz méternél közelebb a szerelmedet,kicsit túllősz a célon.Hidd el minden nagyfiú tudja,hogy a nőkön is nő szőr és az is biztos,hogy ő nem egy viaszbabát szeret,hanem egy igazi,hús-vér nőt vagyis téged.Szőröstül-bőröstül.

6.Partnereid  száma nem a szexuális értéked mércéje. Önbizalmat inkább a munkádból, a barátaidból vagy akár egy jó pszichiáter tanácsaiból meríts,semmiképpen se számtalan alkalmi partnerből.

7.A garantált orgazmus kulcsa: használd a saját kezed vagy az ő kezét.Felmérések szerint a nőknek átlagosan 10-20 percre van szükségük,hogy közösülés közben elérjék az orgazmust (ha egyáltalán elérik) és mindössze 4re,ha önkielégítést végeznek. Ha fontos számodra a kielégülés, ne szégyelld izgatni önmagad szex közben, vagy irányítsd partnered kezét. Egyik sem számít csalásnak.

8.Érdemes partneredet mindenhol kényeztetni.Hidd el,a herék nem olyan szervek,amelyek véletlenül kerültek oda,ahol vannak és sokszor ugyanolyan érzékenyek is mint a pénisz.

9.Nyugodtan mondj igent olyasmire,amit régóta eszed ágában nem lett volna kipróbálni,ha most valóban örömet okoz.Ha korábban őrült ötletnek tűnt,hogy megkötözzenek,most viszont izgatónak találod:csak rajta!

10.Nyugodtan mondj nemet,ha ahhoz van kedved! Nem kívánod a szexet,nem kívánod őt vagy csak úgy nem kívánsz most semmit? Nem kötelességed megindokolni,ha nemet mondasz. A te tested, a te döntésed.

11.A síkosító hasznos lehet.Van hogy a lelked akarja,de a tested még nem vette az üzenetet. Ilyenkor egy kevés síkosító megmentheti az éjszakát.

12.Az,hogy szex közben izgató dolgokat mondasz,nem egyenlő az útszéli káromkodással.Bársonyos hangon suttogni a fülébe,hogy mit és hogyan szeretnél tenni vele,sokkal erotikusabb,mint a nemi szerveket a legdurvább kifejezésekkel illetve örjöngeni.

13.Humorérzék nélkül sose szeretkezz! Viccesen fura hangot adtál ki,esetleg a hasad kordult egy óriásit?Nehogy fülig elvörösödve hátat fordíts partnerednek. Ha a szexet őszintén vidám időtöltésnek tekintitek,akkor mindketten jókat tudtok nevetni az ehhez hasonló kellemetlenségeken.

14. Lehet,hogy a könyöködön jön ki,de ismét nem hagyhatjuk ki a hüvelyi intimtornát. A Kegel-gyakorlat nagyon jó hatással van a szexuális életedre,ezért ne hagyd ki.

15.A férfiak csak a szóból értenek,abból is csak akkor,ha mellőzöd a virágnyelvet. Nincs az a profi szexpartner,aki halk sóhajocskákból tudná,hol,mikor,hogyan jó neked.Ha azt akarod,hogy csinálja egy kicsit gyorsabban,akkor a legcélravezetőbb ,ha azt mondod csináld egy kicsit gyorsabban!

Comments

Popular Posts